چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

پمپئو: جهان باید از تحریم تسلیحاتی ایران حمایت کند

پمپئو: جهان باید از تحریم تسلیحاتی ایران حمایت کند وزیر امور خارجه آمریکا در دیدار با نخست وزیر رژیم صهیونیستی بار دیگر بر موضع دولت ترامپ درباره تحریم تسلیحاتی ایران تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۸ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 24
کد خبر: ۵۶۱۵۹

به گزارش راهبرد معاصر مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا که پس از مواجهه کشورش با شکستی دیپلماتیک در شورای امنیت سازمان ملل در زمینه تمدید تحریم تسلیحاتی ایران برای دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به قدس اشغالی سفر کرده است، در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک با او گفت که "از تمام ابزارهایمان استفاده خواهیم کرد تا مطمئن شویم ایران به تسلیحات هسته ای دست پیدا نمی کند" و مطمئن است که موفق خواهند شد.


پمپئو در ادامه گفت: ما فکر می کنیم این به نفع تمام جهان است. بسیاری از رهبران جهان به طور خصوصی این را به من می گویند. زمان برخاستن فرا رسیده است. ایران از تاریخ ۱۸ اکتبر(با به پایان رسیدن تاریخ تحریم تسلیحاتی ایران) در شرف دسترسی یه این تسلیحات و پول است.

 

پمپئو در ادامه با "استقبال از صلح اسرائیل با برخی کشورهای حوزه خلیج فارس" از موضع آمریکا در این باره دفاع کرد و گفت: این کشورها که بیشترین تاثیر را از برخورداری ایران از سامانه های تسلیحاتی خواهند پذیرفت همگی موافق تمدید این تحریم هستند و بقیه جهان هم باید به ما ملحق شوند.


بر اساس این گزارش، اظهارات پمپئو در پی این مطرح می شود که تلاش های دولت آمریکا برای جلب حمایت حداکثری از تصویب پیش نویس قطعنامه ای برای تمدید تسلیحاتی ایران با شکست مواجه شد.


تنها جمهوری دومنیکن و خود آمریکا به تصویب این پیش نویس رای مثبت دادند و این قطعنامه با دو رای مخالف چین و روسیه و ۱۱ رای ممتنع تصویب نشد.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار